dansbilder

Dansbilder. Mycket bra dans till Tuboys på Skälby-Gården 1 dec. Öppna galleriet». Donnez på Eringsboda Brunn 29 november. Foto: Inge Isaksson. Öppna galleriet». Fernandoz pårydsparken 25 november. Foto: Inge Isaksson. Öppna galleriet». Mycket bra dans till ORIENT i Påryd Parken 17 nov. Öppna galleriet». Dansbilder är populärt. Det märks om inte annat på internet där det vimlar av dansbandsfotografer. Kul att det finns fler än mig som vill dokumentera denna kulturform till eftervärlden. Mina första dansbilder jag åublicerade var frän Storfors Folkets hus. Sedan dess har det blivit ett x anta bilder genom åren. Upphovsrätten till samtliga dansbilder tillhör respektive fotograf. För personligt bruk, catchees.info som profilbild eller i privat galleri på dansmaffian är det tillåtet att använda dansbilder från catchees.info Med undantag för profilbilder måste information om fotograf och ursprung (catchees.info) finnas med vid publicering. Dans till Trasthers på Skälbygården 7 april. Skåningarna på Eringsboda Brunn 8 mars Hur mycket alkohol får man ta in i sverige Matz Bladhs på Eringsboda Brunn 5 oktober Foto: Mycket bra danskväll till Skåningarna i Påryd-Parken 14 okt. Choice bra dans kattegatt Erik Arnold på Skälby-Gården 3 mars. Mats Bergmans Lo försäkring Brunn 6 september. Vad får man fotografera?

Dansbilder - det

Bra danskväll med Mats Bergmans på Stallet Vassmolösa Klicka på en av indexbilderna så ser du en förstoring av den valda bilden. Vad får man fotografera? Mycket bra dans till Trasthers på Skälby Gården Kalmar 1 sep. Välj ett album ur menyn så visas bilderna här Klicka på en av indexbilderna så ser du en förstoring av den valda bilden. dansbilder

Dansbilder - Sagas

Buggafton på Skälby Loge var det 2 juni till Jannez. Glenn-Endys på Eringsboda Brunn 21 september Foto: Fernandoz Eringsboda Brunn 1 juni Foto: För personligt bruk, t. Jontez på Eringsboda Brunn 22 mars. Är det brottom är telefon eller sms bäst då det inte är säkert att e-posten kollas varje dag.