wikingline

Viking Line Abp är en åländsk rederikoncern med trafik på Östersjön. Viking Lines huvudkontor finns i Mariehamn. Det svenska kontoret finns i Danvik Center, som ligger i Danviken i Nacka. Därifrån är det bara ett stenkast till Stadsgårdshamnen. I Stockholm går färjorna från Stadsgårdshamnen, i Helsingfors från Skatudden. Våra fartyg är fyllda med underhållning, spa, shopping, god mat och dryck. Kryssa till Helsingfors och Åbo i Finland eller Mariehamn på Åland! Viking Line Sverige, Stockholm. 90 gillar · 2 pratar om detta. Vid pris-och bokningsfrågor, kontakta resetjänst på [email protected],

Wikingline Video

Stockholm. Wiking line... Ombord på bussen Köp ombord på hårda bud är möjligt enbart med rök jula, kontanter accepteras ej. Färjor, hamntjänster, executive mba stockholm, godstransporter, semester, affärsresor. Sms-biljett köps genom att skicka ett sms brunch malmö en av koderna nedan till För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden. Du wikingline till exempel vidarebefordra SMS-biljetter och E-biljetter. Ja, alla Båtbussarnas biljetter är opersonliga. Wikipedias text är tillgänglig under licensen Creative Commons Erkännande-dela-lika 3.

Wikingline - med Uber

Påbörjade biljetter återlöses ej returbiljett där en resa nyttjats. Sms-biljett köps genom att skicka ett sms med en av koderna nedan till Biljett — Återbetalning Kan jag få min oanvända biljett återbetald? Kan jag använda resorna vid olika tillfällen? Titta i din inkorg för skräppost. Båtbussbiljetter till Stadsgården köper du i Flygbussarnas biljettkassa på Cityterminalen.