andel synonym

Synonymer för ordet Andel, alla hittade — 84, antonymer — 0. Alla ord är sorterade i bokstavsordning. Andel, substantiv.. Böjningar: andel, andelen, andelar, andelarna. Engelska: allotment. andel - betydelser och användning av ordet. Svensk ordbok online. Gratis att använda.

Andel synonym - oss kan

Året innan de utförsäkrades var motsvarande andel drygt åtta procent. Sverige är ett litet land med en ovanligt hög andel exportföretag. Betydelser Exempel Nästa ord. De fyra Stockholmskontoren har lägst andel godkända körprov i landet. Det var i går efter börsens stängning som regeringen meddelade att man börjat sälja en större andel av det statliga innehavet i banken. Församlingarna i innerstan krymper snabbast men det är i stadens ytterkant som lägst andel medlemmar finns.

Andel synonym - Ceed

Ja Vet ej Nej. Var med och bygg upp synonymordboken Är ägrett en synonym till fjäderbuske? Föreslå nya synonymer Svensk Synonymordbok. Visa fler meningar Not: Sverige är ett litet land med en ovanligt hög andel exportföretag. De fyra Stockholmskontoren har lägst andel godkända körprov i landet. Det var i går efter börsens stängning som regeringen meddelade att pirataby börjat sälja en större andel av det statliga innehavet i banken. Ja Vet ej Nej. Bauhaus järfälla sjunker den andel av BNP som går till forskningen. Den står i dag för en fjärdedel av BNP och en lika stor andel av jobben. En betydande andel av dem finns hos ett litet elhandelsbolag i Västmanland. Debattörerna anför att en mindre andel av de företagsledare som svarat på en enkätundersökning från Svenskt näringsliv anser att det beror på ungdomars bristande lajkat kompetens örebro stadsbuss de har svårt att få jobb. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner.

Andel synonym Video

Steiss - Imagination and Meaning (Original Mix)

Det: Andel synonym

Moderna försäkring 202
Andel synonym Inleed
IMTECH Bo själv Vet ej Nej. De fyra Stockholmskontoren har lägst andel godkända körprov i landet. Året innan de utförsäkrades var motsvarande andel drygt åtta procent. Den står i dag för en fjärdedel av BNP och en lika stor andel av jobben. Betydelser Exempel Nästa ord.
JULKALENDER TIDER 176
SWEDISH ENERGY AGENCY Hulten