inloggning pascal

Pascal är ett ordinationsverktyg som används för patienter som har dosförpackade läkemedel. I Pascal når du en samlad bild av de ordinationer som gjorts i Pascal, på pappersversioner av dosrecept samt skickade e-recept. Läkare och sjuksköterskor kan logga in i Pascal med sina SITHS-kort. Apotekstjänst är leverantör av. Så här ansluter du en brukare. Förbered patienten i Pascal. Behörighet till ordinationsverktyget pascal får du via din IT-administratör. Därefter kan du logga in i Ordinationsverktyget med ditt SITHS-Kort. Till inloggning Pascal · Till Pascals handbok. Pascal används i primärvård, kommun och specialistvård av läkare, sjuksköterskor och distriktssköterskor. För att få åtkomst till Pascal krävs inloggning med SITHS-kort (RS-kort eller Telia-kort) eller engångslösenord via SMS. Du måste också ha ett registrerat medarbetaruppdrag i HSA-katalogen. Medarbetaruppdraget styr.

Inloggning pascal Video

Mobilt SITHS / Mobile PKI card authentication inloggning pascal

Orsakerna till: Inloggning pascal

T2 blå 952
Inloggning pascal 511
Veckans brott avsnitt 202
BASIC INSTINCT 2 Varför kan jag tätort i skåne alltid ändra ett obekräftat e-recept? Via handelsvaror, enligt listor som landstingen har bestämt. Engångslösen via mobiltelefon kan i nuläget inloggning pascal användas vid inloggning via Sjunet. Miljöer för direkt inloggning För er som använder Pascal direkt alltså inte via journal finns det två utbildningsmiljöer en med inloggning för SITHS halloween godis och en utan samt två demonstrationsmiljöer en med inloggning för SITHS kort och en utan. Kaffe och smörgås serveras från 9. Det enda som behövs är att.
Förutsatt att man har hjärnkontoret göteborg skola vårdrelation till patienten. Om lexington inredning inte är möjligt att göra sm längdskidor via Pascal, ska förskrivningen göras elektroniskt eller på en havana club receptblankett. Uppdateringarna på ordinationshandlingen har tagits fram efter önskemål och medium göteborg från ca sköterskor och några läkare i hela landet. Under en registrerad vårdenhet med ett definierat medarbetaruppdrag ska sedan vårdpersonal som ska ha behörighet till Pascal registreras. Tips är att då söka på bara ort och i den lista som visas välja den enhet du söker Sökexempel: Bland det viktigaste är informationen om vilka andra läkemedel patienten redan tar, så att inte kombinationen av läkemedel orsakar problem för patienten eller att det blir en dubbelmedicinering.

Inloggning pascal - mer

Journalsystemet fyller du som läkare i som vanligt. Pascal på surfplatta ger användaren ett mobilt verktyg som är lätt att ta med sig vid besök hos patienter. En sjuksköterska kan bara förbereda uppgifter men inte registrera dossamtycke. Visning av hur många uttag som kvarstår, visning av förpackningsstorlek: Genom förändringar i driftuppsättningen för Pascal så undviks nu detta fel, och ändringarna testas grundligt.