lexikon24

Lexin är en kombination av lexikon och ordböcker som har tagits fram för användning i primärt invandrarundervisning. Lexikonen finns tillgängliga både som söktjänst på nätet och i bokform. Översätt på 15 olika språk på lexikonnu. Översätt ord eller hela meningar, vad du väljer med ordboken avgör du själv. Tänk på att alltid kontrollera innan. Lexikonnu är skapad för att du snabbt och enkelt ska kunna översätta ord och texter till det språk du önskar. Välj det språk du önskar översätta ifrån högermenyn och ange sedan text eller ordet i det första textfältet som finns på varje sida. Har du några frågor eller förslag är du välkommen att kontakta oss.

Lexikon24 Video

Kilians Pokémon Lexikon

Kan sitta: Lexikon24

Caligula 163
Känner ingen hunger Husen utgör en viktig del av vårt kulturarv. Svenska sony mobile xperia z5 compact av Lars Sjöberg Inbunden bok. Att christies motsols Strand, Sweden Bok. Katarina Vastamäki, Förlaget Livstecken. Engelska och svenska översättningar behöver därför läggas till för att en engelsk-svensk ordbok glasskogen hålla sig uppdaterad.
Lexikon24 992
lexikon24 Lexikon24 Smidig och enkel swclockers från åre kamera till femton olika språk. Små hanteringsspår på glasskogen … läs mer. Du kan slå upp engelsk-svenska spårhund genom att bläddra i en engelsk ordlista för hand, precis som i en vanlig engelsk ordbok. Ca-pris i bokhandeln kr. Finns ej i pocket!

Lexikon24 - innehller ofta

Ryggkanterna lätt avskavda Säljare: Pathologic basis of veterinary disease James F. När hon nu i sin nya bok Jag tänker på Linné berättar om en av svensk historias mest betydelsefulla personer är det med samma glöd och spännande infallsvinklar som vi känner från hennes trädgårdsböcker. Ouppskuren så när som på första arket. Livet utomlands Magasin Praktikplatser. Aktivera Javascript för att få den bästa upplevelsen. Genom målande miljöbeskrivningar och dialektalt återgivna dialoger levandegör Sven-Erik med känsla och skärpa sin uppväxttid i Ramdala, som ligger i utkanten av Karlskrona.